Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuniecie MPCmobile

Przegryw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

@Vendrome xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chodzi mi bardziej o fakt, ze grupy tego typu powinni posiadac czlonkow, ktorzy znaja sie w na danym zagadnieniu.

Grupa powstala tylko po to, zeby wklejac jakies njusy, bo raczej na nic wiecej jej nie stac, chyba ze szczytem mozliwosci bedzie napisanie mobilnej apki dla mpcforum *cough*

@1373230489-U611928.pngAerin akurat mobilni juz usuneli swoje produkcje.

Opublikowano

Nie, grupa ma jeszcze szansę na nowy start, potrzebujemy tylko czasu

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

A ja znowu teraz wyjdę ze swoim, usunąć mpc mobile, mpc facebook, mpc news i stworzyć z powrotem MMT z poddziałami na te grupy, mniej zbędnych plakietek i lepsza funkcjonalność dzięki równemu zaangażowaniu. Zlikwidować produkcje news i produkcje mobilne i stworzyć dział "Produkcje MMT" z podziałem na produkcje news i mobilne, mogłyby być to w formie zakładek/kart jak w przeglądarce, nie wszystko musi być w tym samym stylu, ważna jest funkcja, takie rozwiązanie zwiekszyło by ilość miejsca na forum.

@Przegryw

ale w razie gdyby powstałe nowe :P

Opublikowano

Przywrócić MPC Redactors Team xD

A ja mam inną propozycję.

Jak wiadomo grupy typu Redaktorzy, Codersi, Mentorzy działały przez chwilę, a po pewnym czasie albo na siłę kombinowano co by tu zmienić, albo grupa była degradowana do rangi reprezentacyjnej, a dział zostaje ukryty/usuwany.

Proponuję aby dodać 1 prefix (taki jak ankieta czy przypięty) z wyróżniającym kolorem oraz napisem np. "Wyróżniony" albo "warty przeczytania". Moderatorzy działu, w którym się udzielają mogliby nagradzać wartościowe tematy. Nie trzeba by wtedy tworzyć żadnych specjalnych grup, a jedynie np. reprezentacyjne dla osób, których tematy często otrzymują takowe wyróżnienie. Dodatkowo skończył by się problem z grupami nie mającymi sensu, bo przecież zawsze kończy się tak samo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...